Indlæser

lundevej 2 E-F
5700 Svendborg

schonema@gmail.com

Formiddagsfortællinger i Svendborg Forsamlingshus er en stor succes, og vi runder efterårets Selma Lagerlöf- tema af med en af hendes mest elskede historier.
Den 4.december fra 10-11 tager Torben Wahlstrøm lytterne med ind i Legenden om Juleroserne. Historien handler om forvandlingen af Göinge Skov fra et koldt og ugæstfri vinterlandskab til en fortryllet have – og det sker KUN julenat.
Ikke alle kan se det. Det kræver noget særligt og liv kan afhænge af det. Og måske er det ikke den fine biskop, der forstår hvad det kræver? Måske er det mere enfoldige sjæle, der har gaven til at se miraklet?
Giv dig selv en før-julegave og kom til formiddagsfortælling. Gå derfra med julens sande budskab i hjertet og ønsket om en rigtig glædelig jul.
Dørene åbnes kl. 9.30
Entré: 40,- incl.kaffe + rundstykke